Over ons

Visievormers en waarmakers

Wie zijn wij?

Ervaren organisatieadviseurs en projectmanagers die op een daadkrachtige manier werken aan excellente dienstverlening in het netwerk van financiële dienstverleners, zorg en overheid.

Mobilee management & advies is hét eigenzinnige adviesbureau. Wij leveren diensten op het gebied van strategieontwikkeling, business consultancy, programma- en projectmanagement, portfoliomanagement en Lean-consultancy. Mobilee focust zich op klanten in het netwerk van financiële dienstverlening, zorg en overheid. Mobilee is opgericht in 2002 en telt op dit moment ruim 40 organisatieadviseurs en projectmanagers. Onze gedreven mensen zijn vakkundig en oprecht. De stijl van onze mensen is doelgericht en pragmatisch. Wij helpen onze klanten bij het realiseren van hun doelen en veranderingen op het gebied van strategie, processen, besturing, mens en informatietechnologie. Voor onze klant betekent dit zekerheid van resultaat bij verandering.

Mobilee medewerkers

Het “team Mobilee” bestaat uit een gevarieerde groep mensen. We hebben verschillende achtergronden, aandachtsgebieden en specifieke kennis. Wat ons bindt is mensgerichtheid en aandacht voor de relatie, zowel intern als richting onze klanten. Wij staan bekend om onze pragmatische aanpak, flexibiliteit en resultaatgerichtheid. Wij vinden dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft een “eigen plek” te vinden binnen de organisatie. De juiste balans tussen werk en privé vinden wij hierbij belangrijk.

Eigenzinnig adviesbureau

Mobilee is gevestigd op Creative Valley, een bijzonder kantoor aan de A2 in Utrecht. Creative Valley sluit aan bij onze kernwaarden, is klimaatneutraal en bovendien een prettige plek om te werken. Een pand dat past bij ons: jong en resultaatgericht met veel creativiteit. Meer weten over Mobilee en haar klanten en partners? Kijk verder op de website.