Nieuw ordermanagementsysteem bij Translink

Overkoepelende blik op uitvoerenden, proces en systeem

Translink is de verbindende kracht achter de OV-chipkaart. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de productie van de OV-chipkaart en de bijbehorende dienstverlening voor OV-bedrijven en reizigers, maar ontwikkelt ook innovatieve oplossingen voor het contactloos betalen in het openbaar vervoer.

vraag

Translink, de organisatie die verantwoordelijk is voor de OV-chipkaart, de dienstverlening daaromheen en alle transacties van het contactloos betalen in openbaar vervoer, werkt met een ordermanagementsysteem. Dit systeem wordt vervangen door een applicatie dat kostenefficiënter is en tot een kortere time-to-market van nieuwe diensten leidt. Het nieuwe systeem biedt Translink de mogelijkheid om haar dienstverlening aan haar klanten en reizigers te optimaliseren.

aanpak

Mobilee helpt om een nieuw pakket te kiezen, te configureren en te implementeren. Mobilee helpt om de processen in kaart te brengen zodat het systeem hier goed bij aansluit. Ook moet er goed contact worden gehouden met de leverancier van de software. Uiteindelijk is het doel dat er een goed en efficiënt nieuw ordermanagementsysteem ligt, waar alle medewerkers van Translink mee kunnen werken en dat voldoet aan alle wensen die er zijn rondom het ordermanagement.

resultaat

Het onderscheidende vermogen van Mobilee is dat er met een overkoepelende blik wordt gekeken naar wat nodig is. Mobilee durft hierin de waarom-vraag te stellen en ook kritisch te zijn. De opdracht van de klant wordt natuurlijk uitgevoerd, maar er wordt ook verder gekeken. Waarom wil de klant wat hij wil? En wat voor impact heeft het veranderen van een proces of een onderdeel van het systeem op het geheel? Het is de kunst om hierin te herkennen wat belangrijk is en die dingen te zien die de klant soms niet ziet. Mobilee onderscheidt zich door met overkoepelende blik naar het geheel te kijken.

Meer weten over het selecteren, implementeren en het overzien van de consequenties van een nieuw systeem?

Leonard Cats vertelt je graag meer.

  • Overtuigen met data vraagt om krachtige datavisualisatie
  • Hoe wij de 9 drivers ontdekten van de datagedreven organisatie
  • Hoe goed datamanagement problemen voorkomt
  • Meer Agile, meer politiek